ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
bağımsıztürk

bağımsıztürk

17.12.2006 00:28:18

Rahmetli babam derdi ki;'Oğlum herkez baba olur ama erkek babası olamaz ,belki herkez erkek evlat sahibi olur ama şehit babası olamaz'.
Muhterem kardeşim,Sancağımızın üzerindeki Hilal Cenab-ı Hakkı ve yıldız da Resulullah (SAV) ı temsil eder.Şu sıralar vatanımız 68 ülke vatandaşına parça parça satılıyor,Vatanımızın 7/2 si resmen satılmış durumda.Birileri Dinler arası diyalog safsataları ile beraber bu milletin maneviyatını da elinden almaya çalışıyor.Sözün özü isteyen gönül için şehit olunacak çok sebep var bu ülkede.İllede aske elbisesi olması gerekmiyor insanın şehit mertebesine ermesi için.Vatan sevgisi imandandır diyen bir Peygamberin ümmeti için bu ülkede çok sebep var.Kelime-i tevhitten Resulullah ın çıkarıldığı ortaokul kitaplarından tutta,vatan satılmasın diye mücadele eden tüm Kuvayı milliyecilere selam olsun.Cennet ufak hesaptır ya hoş ödülleri cemalullah olsun.Selam saygı ve Muhabbetlerimle.Ha birde unutmadan şehitliği istemeyen bir müslümanın iman mesabesinde kendisini tartması gerektiğine göre,ben şehadet ederim ki sen benim müslüman kardeşimsin.Selam saygı ve muhabbetlerimle.

Şiir Bilgi

(Mustafa Çetiner)

(Mustafa Çetiner)

ŞEHİT OLAMADIM,ÜZGÜNÜM....


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.