ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
arien

arien

13.10.2007 15:38:33

Sevgili Deniz ben de sanrıyı daha başarılı buldum.Daha sağlam ve akustik...Estetik kaygılarlarla yazdığımız şiirlerimiz çoğu zaman bir felaketin habercisi oluyor.Kurmaca şiire zenginlik katıyor.İyi bir şiir takipçisi olduğunuz belli.Çok anlamlılık üzerine kurduğum bu şiirde kuşkusuz beğenmediğim kulağı tırmalayan şeyler olacak...Sensizliğin ertesi çağrışımla girmiş bir imaj olabilir.Küllerin bir katar(sis)bir ölünün verdiği buğulu ve sisli bir imge aynı zamanda bir arınmadır katarsis bilirsiniz....Viyadük gecenin erotik imgelerinden biri...Anlamlı ve zahmetli bir çabanın içine girip şiiri tahlil etmeniz inanın benim için çok değerli....Sevgiyle....

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.