ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
hacı ali

hacı ali

30.9.2007 01:53:12

Damlalar..damlalar..

Belki bir bitkinin kökü..
Belki bir şelalenin dibi..
Belki de bir adamın midesi..

Masal diyorlar/ gerçek!
Aşk diyorlar/ masal!
Böyle bir hayat işte
Yere düşene kadar..

günümüzde bilim ne çok şeyi zahire taşıdı değil mi.
şiirile birlikte bazı gerçekleri öğrendim.hepsini negatif olmalarını mesela.
bütün 21 boyt.onu ahiret onu hakikat alemi.biri ise ikisinin birbirine temas ettiği alemdir.
bu yan yasin öte yan taha.bu yan bize göre pozitif öte yan negatif.öteye gidenler için bunun aksi tabii.
................rüyaların tersine çıkşı dedikleri bundan.bazı rüyalar tam tersine yorumlanır.falan rüyada öldü deyince ona yeniden ömür verildi denilir.demekki dünyaya ait sular buhar olup ötelere karısıyor. burdan ve ordan yola çıkanlar için onbirinci boyuta kadar çıkarak ve bizi kutsamak üzere dünyaya dönüyor.
..................o yüzden yağmurun adı su değil rahmet,demekki.ne dersiniz.allahı kabullenememek ne kadar acı.şükretmeli ve anlayışımızın artması için sürekli duada olmalıyız.ve rabbim ilmimizi çokça artır ayetini(gale rabbi zidni ilma-------taha 114 )çok zikretmeliyiz.yani tesbihi elimize alıp binlerce kere okuyarak kırk günlere ulaşmalıyız.ne dersiniz.
......................saygılarımla.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.