Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare

KALBİM SENİ

( 8 kişi )

1

Yorum

13

Beğeni

5,0

Puan

307

Okunma

KALBİM SENİ

KALBİM SENİ

KALBİM SENİ

İman ile ihlâs ile
İnkıyâdı ihdas ile
Terazi-yi hassas ile
Tartıyorum kalbim seni.

Önce bilerek haddimi
Takip ederek ceddimi
Yok sayarak hep kendimi
Örtüyorum kalbim seni.

Allah vekil işlerimle
Sadıkâne düşlerimle
Tırnağımla dişlerimle
Yırtıyorum kalbim seni.

Ateş yakar kalbi sıcak
Söndürmez yüreği ocak
Helâl haram keskin bıçak
Kertiyorum kalbim seni.

Murat Kahraman Murâdî
03.05.2024/İst.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Kalbim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
k.doğanay
k.doğanay, @k-doganay
3.5.2024 12:04:39
5 puan verdi
Yazan ellerinize sağlık.
Güzel bir şiir olmuş.
Selam ve tebriklerimle!..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL