ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur. MONTAİGNE Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
S / ÂYE

S / ÂYE

12.6.2011 20:56:39

Yazınız belliki birilerini muhatab almış. Bence zandan hareket etmek yalnış. Bu sayfada çok nadide insan tanıdım. Mutlaka arasından kötü insanlar çıkmıştır; ama bu Edebiyat Defteri birbirimizi anladığımız; en azından anlamaya çalıştığımız bir platform oldu. Yapılan her şey samimi bir düşünceden hareketle yapılmış ve söylenmiştir. Bence, muhataplarımızı müspet manada anlasak bize daha çok münasib düşer. Bu sayfada bazen ben de yanlış anlayıp farklı uslupta sözler yazmışımdır: sonra gördümki bu sayfada olan insanlar gerçekten dertli insanlar. Ben de bunlardan biriyimdir. Herkesin derdi farklı farklıdır. Kimisi kocasından, kimisi çocuğundan, kimisi hayattan bir şeyler çekmiştir. Ben şahsen kişilerin yazdıklarını sadece bir şiirdir deyip geçiştirmek niyetinde olmadım. Çünkü yazanlar bir dertten yazıyor. Onların derdini anlamak ve hatta onları çözmek için kafa yorduğum olmuştur. Tabiiki bu nda bazen olumsuz yönde algılandığını biliyorum. Burası ,,Edebiyat Defteri'' şahsım da dahil olmak üzere, bizim sanalda evimiz oldu. Hatta komşu olduk. Çok uzaklarda da olsa dostlarım, ablalarım, kardeşlerim ve ağbilerim oldu.

Bundan dolayı bana biriSİ bir tavsiye yaptığında, menfi anlamak lazımdır. Mücadeleden çekilmek yanlış diye düşünüyorum. Emin olun herkes sizi doğru anlıyor ve olaya pozitif ve hüsn-u niyetle yaklaşıyor. Bu açıdan millet olarak pozitif düşünmeyi- ki ben buna yıllarımı verdim ve bu yüzden birileriyle sohbet ettim ve ederim- öğrenmemiz gerekiyor. Hatta bir problemin çözümü için başka insanların da fikrine ihtiyacımız var. Doğu insanları olarak duygusal bir yapımız var; bunu frenleyip el uzatanlara daha olumlu yaklaşmamız lazım.

Şundan eminmim sizi herkes doğru anlıyor; hatta sizi tanımış Soner ÇAĞATAY da sizi doğru anlıyor.

Allah'a ısmarladık

Allah yardımcınız olsun

Selamlarımla.

Şiir Bilgi

sergül kandemir

sergül kandemir

ÇEKİLİYORUM ARENE,DAN


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.