ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
ruyabahcesi

ruyabahcesi

5.12.2006 02:21:09



Katılıyorum bu sözlere.Ve ilave de etmek istiyorum nacizane fikrimi.
Babamı yıllar önce Bağ-kurdan emekli ettik,uğraşlarımız sonun da.Babam esnaftı.Emekli olduktan sonra dükkanı kapattı mecburen.Aldığı emekli aylığı çok düşüktü.Ancak sigara ve çay parasına yetiyordu. Babam emekli olduğuna ve dükkan kapattığına bin pişman Hak'kın Rahmetine kavuştu.Geride kalan anneme bağlandı aylığı. İnanın utanıyorum miktarı zikretmekten.Tam kırkyıl birfiil vergisini muntazam ödemiş bir vergi mükellefine bağlanan aylık vekillerimizin aldığının 20 de biri.
Bir de utanmadan,milletvekili olduktan sonra,3000 ytl emekli aylığı alacaklar.Bu nasıl anlayış! Zaten vekilken 7000 ytl ve ödenek vs.şu bu malı götürüyorlar.Bu ülke madem bu kadar zengin de,emekliye neden yılda 100 ytl zammı müstehak görüyorlar.
Üzülüyorum,gerçekten içim kan ağlıyor bu adaletsizliklere.Ağzına ve yüreğine sağlık bayşiir dostum.Dertlerimize tercüman olmayı başarıyorsunuz daima.
Kutluyor,saygılar sunuyorum.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.