ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. S. Carnot Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
Gelincik55

Gelincik55

16.10.2010 21:09:36

bir duygu yağmurunda ıslandım sağnak sağnak, sağıma baktım aşk, soluma baktım acıyla yanan bir kalp. akşamların sessizliği çınladı kulağımda...ayrılık saatleri çöktü birden odama...ama gül o dikensiz gül bükülmesin hiç bir zaman .

şiirlerini özlemiştim doğrusu, uzun bir aradan sonra yeniden hoş geldin aramıza. gidişin suskundu ama dönüşün MUHTEŞEM OLDU.
çok güzeldi şiirin, anlataılamaz güzellikte. enfesti, harikaydı. bu geceye düşen bombaydı be bombaydı!
kutluyorum seni.

Şiir Bilgi

Gezgin_Sair_

Gezgin_Sair_

Adı ayaz gecelerin


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.