ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

30.11.2006 13:57:22

" Adana'nın yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan.." diye bir meşhur türkü var ya işte bir anda o türküyü hatırlattı şiiriniz bana...çünkü şiiriniz de benim gönlümü ve memleket sevgimi baştan çıkarttı desem yeridir ..www.edebiysatcim.com sitesine ben de ERZİNCAN şehrimizle ilgili bir şiir ekledim ve sağolsun TGRT FM Radyosu şiir programı şiir yorumcusu Aysun ASAR hanım kardeşim bu şiirimi o sitede sesli olarak okudu...sağolsun..Adana'yı hiç görmedim..Erzincan'ı da ama Erzincan Valiliği'nin resmi sitesine girip,bilgi aldım ve sonra da Erzincan şirimi kaleme aldım..adı geçen siteden dinlerseniz çok memnun olurum aslında bizim güzel sitemize de bu sesli şiiri eklemek isterdim ama biraz acemilik var ya bir türlü öğrenemedim sesli şiir nasıl aktarılır bilemiyorum sevgili Muammer bu konuda sağolsun bana çok yardımcı olmuş ve bir şiirimi sitemizde seli şiir olarak eklemişti..kendisine çok teşekkürler..bu arada sn.SENTEZİ dostumuza da sizin " merhaba " adlı şiirinizi çok güzel yorumladığı için çok teşekkür ederim..siz de aynı şiri çok güzel seslendirmişsiniz tekrar çok teşekkürler...sevgi,selam ve saygılarımla...

Şiir Bilgi

Necatik

Necatik

ADANA


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.