ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Siyasi alanda tutkular ve inanışlar, pek az da düşünceler çarpışır. Gustave Le Bon Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
ozanguner

ozanguner

24.11.2006 01:59:45

Turizm Haftası Etkinlikleri Okulumuzda Kutlandı
Tarih: 19.04.2006 Saat: 03:40
Konu: Okul Haberleri


15-22 Nisan 2006 Turizm Haftası kutlama programı okulumuzda gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı. 18.04.2006 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklere Denizli İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem Ekici, Akköy İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Ada, Akköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Emer, Akköy Belediye Başkanımız Sayın Osman Ubuz, velilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimizle yerel basınımız katıldı.

Etkinlikler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını takiben Okul Müdürümüz Sayın Şahin Taşkın'ın Açılış Konuşması ile başladı.Okul Öğrenci Temsilcisi Arzu Küçük'ün Turizm Konulu Konuşması Güner Kaymak'ın Türkü Türkiye'm Şiiri ve Adil Turan'ın Türkiye Şiiri izledi.Turizmin Tarihsel Gelişimi Konulu Kompozisyonun okunmasından sonra yerel kültürümüzün vazgeçilmez öğeleri Manilerden Örnekler verildi.

Siirimin Turizm Haftasi Etkinliginde Istiklal Marsindan sonr okunmasi beni Mutlu etmistir. Duyarli Canlara candan tesekkür ederim. Ozan Güner Kaymak / Amsterdam

http://www.akkoy-aotml.com/modules.php?name=News&file=article&sid=25

Şiir Bilgi

ozanguner

ozanguner

Türkü Türkiyem


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.