ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
karacan

karacan

26.3.2009 16:50:47

Bilirim sevenin tutar ahı da
Bağlanmam ki, artık gelse şahı da
Senle geçen günler, geçmiş beyhude
Boşuna sevmişim, değmezmiş sana

......................................................
Tutuldum kelebek gibi ışığına
Davul çalsanda vız gelir aşığa
Zehir koydum bu dünyayı kaşığa
Bal diye yedimya,değmezmiş sana
.......................................................
Yalan Dünya demişler.Koca dağları yüklerde sevenin sırtına,Taşımada göreyim.Seven gönüllerde kuru dallar yeşerir durur,sulamada göreyim.Arkasından olmadık sitemler edersin ama aramada göreyim.
Sevdikce duyarsızlaşırsa,Sen ona koştukça uzaklaşırsa.Gülücüklerin dudağında acırsa,sancılar dinecek diye yazar durursun.
Dilerim bir gün.Bu sevgilerden kopanlar kaçarken düşer,düşerde vurur başını taşa.Vururda aklı gelir başa,Sithemlerin yerine metihleri yazarsında,bizde okuruz paşa paşa.
11 hece uyumu ve zengin uyaklarda bizi bu kadar köşeye sıkıştırmaz.
Dillerin şakısın,ellerin dokusun gülüçüklerin hiç bitmesin...

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.