ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. William Shakespeare Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
onurumsun

onurumsun

5.1.2009 08:48:52

Ben Filistin, ben Irak, görün bu olanları
Meded desek gelirmi, bedir’in arslanları...
Bedirde başlamışdı, asıl büyük imtihan
Müslüman’ın adını, böylece duydu CİHAN....

Sevgili dost şiirinizi okur iken her ramazan bayramında TV ler de oynatılan ÇAĞRI filmini izledim ve her kıtanızda o filimin sahneleri birer birer canlandı gözlerimin önünde.

Filistin bu gün İsrail tarafından kan gölüne döndürülür iken Müslüman olan tüm ülkeler diğer batı ülkeleri gibi her şeyi aynı bizim ÇAĞRI filmini izlediğimiz gibi izliyor ve sıcak evlerinde " bana dokunmayan bin yıl yaşasın" hesabı sessizce oturuyor. Ne olanları görüyor ne duyuyor ne de duyduklarını sorguluyor, gördüklerini yargılıyor.

Kapitalizmin kendi önlerine koydukları ile yetinmeyi marifet sayıyorlar. Ama unutulan bir şey var. ABD Irak'a girer iken hemen insan haklarını verip çıkacağım demiş ama sonrasında binler insan yok edilmiş ve ülke ABD nin ülkesi haline gelmişti. Şimdi ne yazık ki İSRAİL aynı oyunu FİLİSTİN üstüne oynuyor ve ABD onu destekliyor ama ARAP ülkeleri sessizce bu olaya destek veriyor.

Umarım bir an önce gözleri açılır ve gerçekleri görürüler.

Özel bir sesleniş ve anlatım idi. Şiir hak ettiğini almış.

Kaleminizi kutluyorum saygılar yüreğinize



Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.