Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Tüya
Tüya

Haiku - Eylem/sizlik

Yorum

Haiku - Eylem/sizlik

3

Yorum

27

Beğeni

0,0

Puan

509

Okunma

Haiku - Eylem/sizlik


"Barış köyler kurar, savaş ise yakar." (Kaynağı belirsiz söz!)





Orta bir yerde;
kefensiz uğultular.
Allah’sız ölüm...



Binlerce çocuk
Sakat, kimsesiz, evsiz.
Kırık dökük liv




Eylemsizlikten;
kılıf değişir kıyım.
Yüreksiz miş(y)iz...



hayat (isv)



H. Korkmaz, nisan 2024 Sthlm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Haiku - eylem/sizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haiku - eylem/sizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haiku - Eylem/sizlik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hannah Ahmetoğlu
Hannah Ahmetoğlu, @hannahahmetoglu
29.4.2024 00:38:18
Kaleminize sağlık tebrikler sevgiler saygılar
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
28.4.2024 19:07:47
Ölümün akrabası korkaklık.
Küçük çocuklarin ölüm dansı.
Hemde girişgin, korkusuz.

Çocuklar ölmesin.
Korkaklık bana kalsın.

Çok saygımla Üstadım
Çok saygımla
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
28.4.2024 16:28:37
Yüreğin ışımış
Sanat gülümsemiş
Kalp barış istemiş
Kalemse güller açmış...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL