ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
tutkun durukan

tutkun durukan

6.8.2008 13:23:39

Önce Ankaraya selam.....Şiiri Ankarada tanıdım ve Ankarada şiir yazmaya başladım.....

Herkes kendi hayatında özgür ve dilediğini yaşar...Size tamamen katılıyorum....Ama her insan her birey kendi dünyasını yaşar....Eşarp takmış bir bayan tüm eşarplıları temsil etmez....Kot üzerine eşarp takan ya dini bilmiyordur ya da samimi değildir...nasıl ki başı açık olan bir bayanın yaptığı hata tüm başı açık olanları ilgilendirmiyor ve temsil etmiyorsa eşarplı birinin yukarıdaki fotoğrafla başka başörtülü insanları temsil ettiği kanaatinde değilim....ve ben yukarıda resimdeki bayanın kapalı olduğuna da inanmıyorum....Başörtülü insanları kötü göstermek için kurulmuş bir tezgahta olabilir.....Biz tüm insanlara Mevlana gibi Yunus gibi bakarız....Kimseyi hor görmeyiz...Böyle bir milletiz biz...Ama yobazları da unutmayalım....her fikrin yobazı vardır.....Bizim dinimiz son din ve güzel bir din....ne mutlu bu dini araştırıp okuyanlara ve hayatına uygulayanlara.....ne mutlu Allaha kul olanlara........
Teşekkür ediyoruz size bir yaramıza parmak bastınız......

Mağrurlanma ya hacı, hor görme dilharabı
Her haramdan bize de bir gün azat görünür
Hem aşık ol hem şair, hem tanıma şarabı
Nerde böyle çelişki böyle tezat görünür....



Felek merhametten habersiz hâlâ
Sanırım sabrımı sınar ne deyim
İslamın şarını bilmez cühelâ
Kalkmış mezhebimi kınar ne deyim

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.