Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Müşteba Güneş
Müşteba Güneş

Yalnızlığın yetim dili

Yorum

Yalnızlığın yetim dili

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1797

Okunma

Yalnızlığın yetim dili

Yalnızlığın yetim dili

Ey yalnızlığın yetim dili !
Şükür… kaşlarının gönül bilir eğrisine…
Yüz felcine çevirdin, su gibi gülüşlerimi,
Odalara yağan yağmurları içirttin bana,
Kehribardan nergise döndü bütün dünya.
Ne olmuş ? begonya çiçeklerini öpmüşsek güya,
Sen bütün acılarımın hesabını görüyorken
Biri gelişin, cevapsız kalmış sorularda,
Diğeri gidişin, kırılmış kirpik tufanlarında,
İki ölümle besleniyor kalbim artık….
Kurtulan da mutsuz senden kurtulmayan da. !

M.Güneş

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yalnızlığın yetim dili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlığın yetim dili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlığın yetim dili şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cinitas
cinitas, @cinitas
9.12.2015 10:34:32
5 puan verdi
Aşkın cenderesi bu.düşmeye gör.kurtulan da kurtulmayan da mutsuz.sayfanızdan güzel bir şiir daha okumak iyi geldi sabah sabah.kutladım hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL