Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
hazinoyku
hazinoyku

Hoşgeldin Eşim

Yorum

Hoşgeldin Eşim

( 2 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

3472

Okunma

Hoşgeldin Eşim

Hoşgeldin Eşim




Dualarımda istediğim adam geldi.

Eşim geldi.

Her şeyim geldi.

Ensarım geldi.


Hoş geldin gönül eşim
Şimdi kasıklarımda titreyen parmak uçlarınla bana dokunabilirsin
Gözlerinden gözlerime sahibiyet duygunun narinliği
Hoş geldin narin adam...
Ben sensiz bir hiçtim.
Sen beni tüm eksikliklerime rağmen tamamlamaya geldin.
Üzmedin.
İncitmedin.
Ben gözlerinden düşürdüğüm her bir damla için meleklerinden özür dilerim.
Ben sensiz bir hiçtim.
Sen yokken kaypak bir yolun sapak bir yolcusuydum.
Ben kirliydim sen temizken...
Sen beni temizledin...
Ben sensiz bir hiçtim.
Sen beni "Biz" etmeye geldin.
Hoş geldin.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hoşgeldin eşim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hoşgeldin eşim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hoşgeldin Eşim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL