Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ek
ekrem bozkurt

Üşümek Üstüne Garip Bir Felsefe

Yorum

Üşümek Üstüne Garip Bir Felsefe

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1844

Okunma

Üşümek Üstüne Garip Bir Felsefe

Olmayacak dönüşün, çok iyi biliyorum
Katır gibi inatçısın,Nuh der demezsin, Peygamber.
Bilmediğin bir şey var ; yalnız...biliyor musun:
Hala kalbimde saplı duruyorsun birader...
Pasa dönüşmüş zaman... sen ki ,kalbimde hançer...
Gir sen .Daha derine. Çekilip de üşüme...

İzmir-Ağustos-2015
Ekrem Bozkurt

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Üşümek üstüne garip bir felsefe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üşümek üstüne garip bir felsefe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Üşümek Üstüne Garip Bir Felsefe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-IspartaGülü-
-IspartaGülü-, @-ispartagulu-
13.8.2015 07:48:48
5 puan verdi
tebrikler...yürege saplanan hançer öyle kolay.kolay da çıkmazki vede beyinde paslanan bir çivi gibi sizinle sürer yaşamı..gül diyarından selam lar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL