Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kemalakgül
kemalakgül

VEFA-SEN

Yorum

VEFA-SEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

862

Okunma

VEFA-SEN


Vefaya vefalı kalan
Çalışıyor Vefa-Sen’de
Haksızlığa karşı olan
Buluşuyor Vefa-Sen’de

Toplandı yaşlısı genci
Sıdk ile verdi güvenci
Üyeler derdi sevinci
Bölüşüyor Vefa-Sen’de

Bayrağı çektik göndere
Umuttan vermeyiz fire
Hak tohumu ektik yere
Gelişiyor Vefa-Sen’de

Vefa gönülün çerağı
Kalpte çağlattık ırmağı
Yeni bir sevgi yumağı
Oluşuyor Vefa-Sen’de

Gül ekenler gülzârına
Umutla bakar yarına
Hakkı olan haklarına
Ulaşıyor Vefa-Sen’de.

KEMAL AKGÜL (MART-2015)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vefa-sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vefa-sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VEFA-SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL