Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
arif
arif

SEVENLER KAVUŞMUYOR YÜREKLER KAVUŞSA DA

Yorum

SEVENLER KAVUŞMUYOR YÜREKLER KAVUŞSA DA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1008

Okunma

SEVENLER KAVUŞMUYOR YÜREKLER KAVUŞSA DA

SEVENLER KAVUŞMUYOR YÜREKLER KAVUŞSA DA

SEVENLER KAVUŞMUYOR
YÜREKLER KAVUŞSA DA

Siyim siyim akan ne?
Gözlerimin içinden.
Buharlaştı gözyaşım,
Kalbimin ateşinden.

Aaa! Arif abi,
Yangın mı var içinde?
Yanlış mı görüyorum?
Ağzındaki duman ne?

Sen hiç yanlış görür müsün?
Benim canım kardeşim,
Çoktan vardır içimde,
Öyle korkunç bir yangın.
Ateşsiz duman çıkmaz,
Aşkı kolay mı sandın?

Bir umut içimizde,
Alev alev yanıyor.
Dışarıdan görenler,
Hep yangın var sanıyor.

O yangın aşkımızın,
En son kalan külleri.
Soğuktan kurtarıyor,
Çaresiz gönülleri.

Bu yangının külleri,
Sonsuzluğa uçacak.
Ozanlar sevdiğine,
O zaman kavuşacak.

Söyleyin kim kavuşmuş?
Sevdiğine dünyada.
Sevenler kavuşmuyor,
Yürekler kavuşsa da.

Arif GÖLGE
(Ankara, 10 Kasım 1984)

(Not: Bu şiir, 26/06/2001 tarihinde, Mersin 2. Noterliğinin 13672 yevmiye no.su ile yazarı adına tescil edilmiştir.)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevenler kavuşmuyor yürekler kavuşsa da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevenler kavuşmuyor yürekler kavuşsa da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVENLER KAVUŞMUYOR YÜREKLER KAVUŞSA DA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
im
imkansızlıklar dünyası, @imkansizliklardunyasi
25.12.2006 09:25:45
ÇOK HOŞTU TEBRİKLER.
im
imkansızlıklar dünyası, @imkansizliklardunyasi
25.12.2006 09:24:24
ÇOK HOŞTU TEBRİKLER.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL