Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Süheyla Güneş
Süheyla Güneş

VE İNSAN ÖLDÜ

Yorum

VE İNSAN ÖLDÜ

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,7

Puan

1618

Okunma

VE İNSAN ÖLDÜ

VE İNSAN ÖLDÜ

Bir kuş, bir çiçek, bir böcek

Ve insan

Günden güne eriyor…

Nagehan ölüyor!

Ses kısık, nefes yitik,

Beniz soluk, beden sönük



Melekler defterini dürüyor…

Bir soru, bir cevap

Biraz günah, biraz sevap

Haydi şimdi de hile yap!



Gözler Rabbe dönüyor…

Bir nur, bir ihtişam

Rabbin diyor, bitti yaşam..



Eline defter veriliyor…

Ya sağdan, ya soldan

Pişmanlık etmez fayda,

Terazin doldu çoktan!



Sonsuz hayat başlıyor…

Ya cennet, ya cehennem

Oyun bitti, geldi son dem!



Bir kuş, bir çiçek, bir böcek

Ve insan

Günden güne ölüyor…

Heyhat çok ilginç!

Bu insanlar hala

Neyin kavgasını yapıyor?

Süheyla Dönmez

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Ve insan öldü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve insan öldü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VE İNSAN ÖLDÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ceyda GÖRK
Ceyda GÖRK, @ceydagrk
20.10.2014 06:02:53
4 puan verdi
işte onu bilen yok...kör döğüşünde evren...selam ile...cg
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL