Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İbrahim Halil ÖZLÜ
İbrahim Halil ÖZLÜ

Şehrime Yağan Yağmurlar

Yorum

Şehrime Yağan Yağmurlar

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2416

Okunma

Şehrime Yağan Yağmurlar

Şehrime Yağan Yağmurlar

Bana diyorsun ki:
’’ Benden vazgeç, vazgeçmelisin de.’’
’’Peki.’’ dedim ve ekledim.
’’Hadi söyle bana
Güneşi doğmayan,
Gecesi bitmeyen bir yer var mı?
Varsa eğer senden o zaman vazgeçeceğim.’’
Başını yere eğdi.
Gözlerinden şehrime yağan yağmurlar döktü.

İbrahim Halil ÖZLÜ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şehrime yağan yağmurlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şehrime yağan yağmurlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şehrime Yağan Yağmurlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
12.10.2014 20:25:43
5 puan verdi
Asla vaz geçmem demiş şair kutluyorum üstat
Yüreğine sağlık kalemin susmasın
_________________________________________Selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL