Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Bir Mısralık Devrim
Bir Mısralık Devrim

Gül Dalı

Yorum

Gül Dalı

( 7 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

2293

Okunma

Gül Dalı


gül dalı sustu sonra
nasıl olsa alışılıyordu her acıya
bir avuç kül kaldı nihayetinde
o külleri aldı bastı ömrüne
yüzünde çizgi kaldı
kalbinde tırnaklarımın izleri
bana bu dert oldu


anlaşılır belki bir gün
kırılan bir dal sesinin
akşamın serinliğin boşluğunda
çarpıp bir duvara
bıraktığı ah izi
o duvar benim














Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Gül dalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül dalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül Dalı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülşah akın
gülşah akın, @gulsahakin
3.2.2015 22:36:17
Çok anlamlı ve çok beğendim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL