Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ma
malatyalıavukat

Farzet

Yorum

Farzet

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1009

Okunma

Farzet

Farzet
yazdığım hiçbir şiir sana yazılmadı
Sen benim her şeyim değilsin
Ben senin hiçin
Sayfaları yırtmadım gecenin karanlığında
Yatak yapmadım güneşi
Bakmıyordu gözlerim gizli gizli
Kör olmamıştı umutlarım
Benim her şeyim senin üzerine kurulu değildi
Aşk nedir bilmiyordum
Sadece biraz gözümü çekiştiriyordum
Birkaç damla dökülsün diye yollara

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Farzet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Farzet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Farzet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Yaşam
Elif Yaşam, @nukleerbasliklikiz
13.11.2013 11:50:39
5 puan verdi
biz başkalarının zannettikleriyiz daima...

güzel şiirdi..
kutlarım..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL