Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ma
malatyalıavukat

Ağaç

Yorum

Ağaç

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2567

Okunma

Ağaç

Zaman takvim yapraklarından dökülüyor
Ben eskiyorum
Buruşturulup atılan kâğıt parçası gibi çocukluğum

Sözcüklerle bakıyorum dünyaya
Ne gençliğim duyuyor sesini
Nede sayfalarımı yollarına döktüğüm sevdiklerim

Hangi ağaçtan çıksam
Hep biraz eksik sayfalarım
Duyun sesimi
Yakındır bir sobada yanmam

Sayfalarım açılmadan sararmış
Okunmaya özlemle

Gençliğim eşikte
Sevdiğini bekliyor
Sonu çıkmaz sokak
Akif tütüncü

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ağaç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağaç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağaç şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL