Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Cahit KILIÇ
Cahit KILIÇ

Devr-i Hâzan

Yorum

Devr-i Hâzan

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1157

Okunma

Devr-i Hâzan


Güzün ilk günlerinde
Ansızın soğuk kesti
Kara bahtım üstüne
Bir deli rüzgâr esti

Ömrümüzün hâzanı
Soğuk geçiyor günler
Bir sıcak hâtıradır
Daha dün gibi dünler

Gazel dökünce ömür
Soğuk olur havalar
Nerede idealler
Hani haklı dâvâlar

Şekvâ etme ey gönül
Kaderine bağlama
Şükür eyle hâline
Geçmişine ağlama



Cahit Kılıç
İstanbul, 4 Ekim 2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Devr-i hâzan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devr-i hâzan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Devr-i Hâzan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL