(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Tecrübeli olgun bir yürekten kısa ve öz mısralar.Karşısındakini ve kendini bilen bir portre seziliyor mısralarda. Başarılı bir çalışma olmuş.Tebrikler..
Bu sitede tek değerli yorumcu var, o da benim:)) öhö, öhöö
Efendimmm,
Şiir kişisi genç bir bayan. Seven birisi
Seslenilen bir erkek: "anlayabildiğim tek insan" dendiğine göre çok yakın biri. "Bir seni özlüyorum zaten ben " dediğine göre geçmişte birlikte olduğu biri. Seslenen genç bayan olduğuna göre seslenilen de, komşu oğlu ya da akraba çocuğu.
"Henüz keşfedilmemiş, Henüz o görülmemiş çok güzel adalar gibi " Burada kapalı bir ifade var, gizlenen bir sır. Adalar keşfedilmeseydi çok güzel olduğu nereden bilinecekti. Bir şeyler keşfedilmiş, her şey değilse bile.
"Keşfetmeyi başarmışlığım sendendir " Yani sen istediğin için bir şeyleri keşfettik, ama ben bugün dağılmış durumdayım. Çünkü benden bir şeyler kayboldu. Gerisi vs. :)
Öncelikle gönül dostlarının bulunduğu siteye hoş geldiniz.. duygu yüklü ve güzel şiirinizi kutluyorum.. Ama şiirde biraz nesirden uzaklaşıp şiiir vurgusu yapılırsa çok daha iyi olacağına eminim.. daha güzel ve duygulu şiirler bekliyorum sizden.. sevgi ve saygılar gönül dostu..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.