Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Merve Taşçı
Merve Taşçı

Yüzümün Öteki Tarafı

Yorum

Yüzümün Öteki Tarafı

( 4 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

830

Okunma

Yüzümün Öteki Tarafı

sanki susuyorlar
ama bir çığlık
nasıl bir siren bu kaldırımdaki
ince mi ince
ama
duyuyorsun yağmuru
emir yok burda sistem böyle işlemiyor
dur
dur dinle

ünsüz bir harf yumağının ortasında
ne seçiliyorsa bu bir pazarcı ağzı
üşenmek yok
sırılsıklam bir halktan öteye
sus
sus ve dinle

kendimle diyor
yüzleşmek için yaratıldı gökyüzü

daha ne kadar diyor duyuyor musun
bu tenkit bir bülbülden değil
daha ne kadar kısaltayım diyor
olsun
bu bir Bağdat değil

Merve Taşçı

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yüzümün öteki tarafı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüzümün öteki tarafı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüzümün Öteki Tarafı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL