Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İlhan Fuat
İlhan Fuat

baldıran- soyka

Yorum

baldıran- soyka

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1402

Okunma

baldıran- soyka

baldıran güzeli eskil soyka
yine köprüden geçtin bu akşam
içimde kıpırdadı durdu haberci
...
bir güle yürüdü o mavi baykuş
sen dedi, suyun aynasından
masallar çıkartan çocuk

yosunlar sarıyordu edepsiz yerlerimizi
dolunaya akıyorsa geceler...’’ perakende’’

sana onulmaz yaralar açmam
dinle!

pürüzsüz bir katılımla
seni kimselere yar ettim
hoşça kal eteğini çekiştirirken

bırak arkandan bakayım
her zamanki cesaretimle

yelkenlerine sarsın beni
bilmediğim bi gezmek arzusu

hintlilerle hint olayım
romalılarla kanlı bıçaklı

afrika sömürülmeden

denizlerin dibi yokken

ilhan fuat

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Baldıran- soyka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baldıran- soyka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
baldıran- soyka şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL