Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ahmet Kastancı
Ahmet Kastancı

Gitme, Bitmesin...

Yorum

Gitme, Bitmesin...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1322

Okunma

Gitme, Bitmesin...

İçimde hâlâ o acı.
O buruk,
O bir türlü geçmeyen sancı...

Konuşacağım diyorum kendimle,
Aynanın karşısına geçip,
Bir an önce,
Gerçeği söyleyip,
Yani "O gitti" deyip...
Ama konuşsam,
Sanki dudaklarım dökülecek yüzümden,
Söylemek için geç kalınmış,
Bir kaç yaralı kelimeyle birlikte;
"Gitme, bitmesin..."
Ağlayacağım...
Ağlasam,
Sanki yaş yerine başka bir sıvı akacak gözlerimden.
Kan gibi,
Bu arada kan neden sıcak?
Neden kırmızı?
Neden gittin?

Yutkunacağım...
Yutkunsam,
Sanki boğazım parçalanacak.
Gittin ya,
Bu saatten sonra ne yapsam başıma bela olacak benim!
Dursam yerimde,
Esen herhangi bir şiddetlikdeki rüzgar savuracak bedenimi.
Çünkü; öylesine zayıf,
Öylesine hâlsiz
Ve öylesine güçsüzüm şimdi...
Adım atsam,
Bende ki de şans ya;
Ayağım en derin çukuru bulacak!
O çukura basacağım
Ve düşeceğim sonra...

Ama sana,
"Gitme", diyebilseydim.
"Bitme", diyebilseydim;
Karşında ölecektim...

Hadi yine iyiyim,

B*k iyiyim...

Ahmet Kastancı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gitme, bitmesin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitme, bitmesin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitme, Bitmesin... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zzeynepp
zzeynepp, @zzeynepp
29.9.2012 19:52:11
bi şey söyleyeyim keşfedilmemiş bir yeteneksin. öyle aptalca şiirlerde bile birkaç yorum olurken seninkilerde hiç yok niye çünkü daha farkedilmemişsin. :) umarım seni de farkederler :)2. şahıs ekiyle yorum yapıyorum kusura bakma :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL