Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ha
hayal alemi

SÜSLER DÜŞTÜ

Yorum

SÜSLER DÜŞTÜ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

813

Okunma

SÜSLER DÜŞTÜ

kalamadı artık ellerimdeki direnç.
bıçağın keskin tarafıyla anlaşamadı.
Gözlerine yaşlılığın perdesi düşünce.
Umutlarında yalan feri kaçtı.

kendi cenazesini kaldırınca gönül.
Ağıtların hiç bir anlamı kalmadı.
mavileşti artık sonsuzluk gibi hayat.
Sonsuzluğun bile sonunu getirdin yine.

hani olmazları oldururdun ya gözümde.
İşte ölümsüz aşkımı kaldırdık bu gece.

Aşkın büyüsü bozuldu işte.
kalbimdeki senleride attım çöpe.
yalansa yalan, rüyaysa rüya işte.
Sende yandın şefkat denizlerimde.

Kuyudibi şimdi içim bomboş.
çiçek bahçelerim ise harabolmuş.
Körolurdumya seni görünce çevreme.
İşte o gözlerin rengi kaybolmuş.

Süsler düşmüş!!!
yalana kurbanolmuş!!!

hayal alemi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Süsler düştü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Süsler düştü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÜSLER DÜŞTÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL