Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nevin subaşı
Nevin subaşı
VİP ÜYE

Gülgûn

Yorum

Gülgûn

( 5 kişi )

3

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1004

Okunma

Gülgûn

.


Kalem dedi ki


Ah şimşek
şu bulutları ağzınla ateşe sürsen de
yeterince ağlatamayacaksın




.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Gülgûn Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülgûn şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülgûn şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güzelçamlı 2021
Güzelçamlı 2021, @guzelcamli-2021
20.7.2012 15:08:07
Bence bu şiir Egede gün batarken denize düşerek muhtemelen boğulup boğulup , nedenini kestiremediğim mucizevi hallerde, her sabah bi şekilde kefeni yırtarak semaya çıkan güneşe çok benziyor :))


İLK ŞİİRE YORUMUM BUYDU AMA PARDON!
şiir seriymiş seri şiir.

Tamam tüm seriyi okudum.

Devamı gelecek mi üstad :))
yok,sul
yok,sul, @yok-sul
13.7.2012 12:56:46
5 puan verdi
kalem değil yürek demiş :))

saygılarımla....
Sev_tap
Sev_tap, @sev-tap
13.7.2012 12:38:14
5 puan verdi
kalem doğru demiş:) sevgiler, selamlar olsun...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL