Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Noyan Safi Sel
Noyan Safi Sel

Kök Hücre

Yorum

Kök Hücre

( 4 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1696

Okunma

Kök Hücre

Kök Hücre






Hayat bir beden tüccarıdır sonsuzluğa
Ki her cesede yetecek kadar
Topraktır atmosferi ölümün
Kemiklerin yadırgamayacağı dilde
Sessiz çağırır ıslık esintileri etlerimizi

O an’a kadar siyah beyaz bir fotoğraf karesiyiz
Kiminin boynunda zinciri
Kiminin sırtında hançeri
Kiminin sevişme sahnesi
O an’a kadar sürer göz kırpıp açma hikâyeleri …

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kök hücre Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kök hücre şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kök Hücre şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL