Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cihatkirdar
cihatkirdar

DEĞİŞTİK...

Yorum

DEĞİŞTİK...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1661

Okunma

DEĞİŞTİK...

DEĞİŞTİK...

elimde kalan
tek fotoğrafının anısına...


DEĞİŞTİK..

herşey değişti.
alışkanlıklarımız önce
sonra ayaklarının üzerinde ilk defa yürüdüğün o dünya.
bizim Hakkı’yı vurdular mesela, yan gözle bakmış elin oğluna
artık bir kişi eksik çıkıyoruz sahaya.
...hiç hesapta yokken bir sabah adresin değişti
ateşe verir gibi bir şehri.
oysa çocukluğumuz hala durur şuracıkta
inanmazsan bak işte sallanır şu salıncakta
ardından atışlarını sayardık kalbimizin
ve sen her defasında 5 eksik söylerdin
yanına oturduğumda heyecanlandığını belli etmemek için.
şimdi düşünüyorum da buketcim,
bir şey kalmış değiştiremediğin.
herşeyi sığdırabildiğin
o çocuksu yüreğin...

şimdilerde hala iyi ki ile başlayan bir cümlesin hayatımda
iyi ki kardeşim
iyi ki tanımışım seni...

Cihat KIRDAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Değiştik... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Değiştik... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEĞİŞTİK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL