Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ENGİN KAYGISIZ
ENGİN KAYGISIZ

NE DE OLSA ÜÇ SAAT VAR ARAMIZDA

Yorum

NE DE OLSA ÜÇ SAAT VAR ARAMIZDA

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1709

Okunma

NE DE OLSA ÜÇ SAAT VAR ARAMIZDA

NE DE OLSA ÜÇ SAAT VAR ARAMIZDA

Nede olsa üç saat var aramızda
üç saat ömrümüzden çalınan,
kayıp zamanın gölgesinde
kendini arayan cümle
gelmenin ve kalmanın arasında,
yitik bir masalcıyım,
Nede olsa üç saat var aramızda
gitmek ve kalmanın tam ortasında.

ENGİN KAYGISIZ

31.08.2010 / MARPUÇ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ne de olsa üç saat var aramızda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne de olsa üç saat var aramızda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE DE OLSA ÜÇ SAAT VAR ARAMIZDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyide cinaloğlu doyran
seyide cinaloğlu doyran, @seyidecinalogludoyran
21.9.2010 19:45:44
gitmekde,kalmakda doğru karar vermek gerektirir.umarım doğru kararı verir gerçek bir masal yaşarsınız.az,öz ve güzeldi.
kaleminize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL