Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Vaha Sahra
Vaha Sahra

Kangren

Yorum

Kangren

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

912

Okunma

Kangren


dün deşilmeyen çıbanlar
bugün kangrene seğirtir
hicran sokularında


Sude Nur Haylazca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kangren Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kangren şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kangren şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yasemin00
yasemin00, @yasemin00
10.10.2009 18:40:47
5 puan verdi
ANLAMLI VE DERIN ÇOK SOZE BEDELDI GUZEL MISRALARINIZ
KUTLARIM HISSETTIREN GÜZEL DİZELERİNİZİ
SEVGİLER.....................
incsoft
incsoft, @incsoft
9.10.2009 19:16:44
5 puan verdi
insan bilir de sonunu aldatır kendini hep..hiç şaşmaz acıyı sevmek!
yol vermektir kan'a.

sevgimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL