Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
BybLis
BybLis

.

Yorum

.

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1399

Okunma

.

.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
deniz_tayanç1
deniz_tayanç1, @deniz-tayanc1
6.2.2009 20:34:22
Ölüp de asıl hayata karışanların dünyada yaşayanları ölüler olarak algılamasının şiiri...
Güçlü imgeler ve biraz da ürperti veren bir yanı vardı Şiirin.
rüzgarlı
rüzgarlı, @ruzgarli
30.1.2009 20:16:45
yüreğine sağlık...
sagılar...
Alen
Alen, @alen
30.1.2009 19:09:31
Kendinden kendince yansımalar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL