Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nisan_27
nisan_27

GELDİ ÇATTI

Yorum

GELDİ ÇATTI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

GELDİ ÇATTI

GELDİ ÇATTI

Kabul et ayrılığı, düş kırıklığını
Rüzgârın alıp götürdüğü, hüzünlü günü
Mazine muhtacım, silip atsam da dünü
Efkâra düşüren gün geldi çattı

Özledim gözlerini mahzun bakışlım,
Toz tuttu hafızamda zarif bakışın
Silemedim bir türlü durdu öylece
Beni benden alıp, mecnun ettikçe
Gamzelerinin har ettiği gün geldi çattı

Başaklar sararırken boynu bükük
Yılların soldurduğu hafızam hep çökük
Yollarda harcadığım ömrümse, sevdadan yitik
Derdimin taştığı gün geldi çattı

Tanıştığımız yağmurlara özlem duysam da
Fevri geçen her gün, yağmurlar uzak bana
Kahretsin yine geldin aklıma
Çöl susuzluğunu aratmayan Yaz sıcağında
Muhabbetin kalbine kış geldi çattı


30 Tem. 08 01.05
Murat TORGAY

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geldi çattı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geldi çattı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELDİ ÇATTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL