Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
muratcetin
muratcetin

NE GÜN GÖRDÜM

Yorum

NE GÜN GÖRDÜM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1230

Okunma

NE GÜN GÖRDÜM

NE GÜN GÖRDÜM

Ne gün gördüm ne de güldüm
yad ellerinde ezildim
aşk imbiğinden süzüldüm
susayana sunun beni

Sun be saki içen kansın
içmeyenler nerden bilsin
çile zor iş nasıl çeksin
dermansıza koşun beni

Kan ağlıyor gönül perişan canlar
derdi kederi hey yüklenir dağlar
gülşenler bozuldu virandır bağlar
kafese koyupta şakıtın beni

Dostun divanında şahım oturur
etrafına ashap veli dizilir
dört kitap açılır ümmet sorulur
o şahıma yaren eyleyin beni...

Murat Çetin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne gün gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne gün gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GÜN GÖRDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
simray
simray, @simray
30.11.2008 23:16:02
Mevlana ve Fuzuli , bir de Nef' i tarzı gördüm sende, umarım bahtın hep açık olur
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL