Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yakup simsek
yakup simsek

Sevda uğruna

Yorum

Sevda uğruna

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

38

Okunma

Sevda uğruna



Sevda uğruna

Gönül kurşun yemiş bu sevda uğruna,
Bu can mı esirgeyecek? Feda olsun sevda uğruna.

Kavuşmak hak ise çekilen her derdi,
Her nefis ölümü tadacak, vuslat olacak sevda uğruna.

Her adım bir sabır, her nefes bir sır,
Her gözyaşı arınma, aşk yolunda ilerleyen bir mır.

Sevda uğruna, feda olsun canım,
Sevda uğruna, yanarım her anım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevda uğruna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda uğruna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda uğruna şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL