Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
SagirZadeOzaN
SagirZadeOzaN

O Yangından Geriye

Yorum

O Yangından Geriye

( 2 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

135

Okunma

O Yangından Geriye

O Yangından Geriye

Biliyorum bekliyorsun,
Gözlerinde mavi kış…
Bir gün gelip seveceksin,
Ama belki çok geçmiş…

Gece saçına sinmiş,
Ay avucuna düşmüş.
Rüzgâr adımı taşır,
Yollar göğsüne küsmüş.
°
Benim sesim yağmurda
Islanmış bir gül gibi.
Bekleyişin kök salmış,
Çatlamış gönül gibi.

Bir gün kapın çalınır,
Güneş yüzüne doğar.
Dudaklarında bahar,
Kirpiklerinde çağlar.

Ve sen bana koşarken
Küllerimi göreceksin…
O yangından geriye
Sadece ruhum kalmış…

O gün geldiğinde sen,
Koşup sarılacaksın.
Ve ben… çoktan gitmişim,
Ruhumla kalacaksın.

Söz@Müzik;SagirZadeOzaN
16.08.2025

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

O yangından geriye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O yangından geriye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O Yangından Geriye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
19.10.2025 10:08:55
5 puan verdi
Şiir, aşk ve kaybın ardından geriye kalan yalnızlık ve anıları anlatıyor. Kısaca: Giden sevgilinin dönüşü, geride kalan “külden” ve hatıralardan başka bir şey getirmez.
Yüreğinize sağlık.
SagirZadeOzaN
SagirZadeOzaN, @sagirzadeozan
18.10.2025 21:32:59
5 puan verdi
O gün geldiğinde sen,
Koşup sarılacaksın.
Ve ben… çoktan gitmişim,
Ruhumla kalacaksın.
*
Söz~Müzik🖍️SagirZadeOzN

SagirZadeOzaN tarafından 18.10.2025 21:39:34 zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL