Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Mahire.ria
Mahire.ria

Terket Beni

Yorum

Terket Beni

( 8 kişi )

5

Yorum

15

Beğeni

5,0

Puan

169

Okunma

Terket Beni


Yazacak çok şey var
sayfalarımın kokusu kadar bozuk bu cümleler
kalemim kadar silik
kelamım kadar bitik bu muamma.
Terkedilmiş bir şehrin içindeyim
buzdan betonlarda.
Donmuş hislerim
yüreğimdeki donuk bakışlar
ve üşüyen bir sessizlik.

Geciken hatıraların içinde bir müştekiyim
dudaklarım, bu münakaşa içinde mühürlü
üstüm başım toz içinde
gönlümden sirkelediğim islerle dolu..


Sen de terket beni şiir
terket ki kalemim kırılsın
terket ki ben de gideyim senden...

Rüya

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Terket beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Terket beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Terket Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabitlendi Etkili Yorum
Mavi Masal72
Mavi Masal72, @mavimasal72
5.10.2025 08:03:13
"Sen de terket beni şiir
terket ki kalemim kırılsın
terket ki ben de gideyim senden..."

Şiir sizi terk etmesin şairem.Siz hep yazın harika dizelerinizi biz de okuyalım.Çok beğendim.Tebrik ederim :)
Tamer Umut
Tamer Umut, @ervh-ifirkat
5.10.2025 23:57:05
5 puan verdi
aklımda şiire dair bir şey vardı, unuttum iyimi :)))
az düşüneyim bakayım.
Tamer Umut
Tamer Umut, @ervh-ifirkat
5.10.2025 23:55:28
5 puan verdi
merhaba, şiirin eski olduğu farkedilmiyor
Etkili Yorum
Tamer Umut
Tamer Umut, @ervh-ifirkat
5.10.2025 09:36:25
5 puan verdi
hay,at işte, "hep def dümbelek olmuyor bu köşkte"
bazende çıkmaz sokaklara düşüyor yolumuz, olsun.
hani demiş ya şair "yetmişinde bile zeytin dikeceksin" diye, öyle işte. küsmek olmaz hayata, kaleme küsmek olmaz.
toprağa zeytin değilse de, göğün tarlasına şiirler ekiyoruz biz de. şiire küsmek olmaz.

çok çok tebriklerimle
Tamer Umut
Tamer Umut, @ervh-ifirkat
5.10.2025 00:34:24
5 puan verdi
sayfayı açtım, şiire bakmadım. öylesine yorgunum ki neredeyse bir mandalla açık dursun diye tutturacağım göz kapaklarımı. bu haldeyken şiiri anlamaya çalışmak, yorumlamak sizede şiirede büyük haksızlık olacak. kısmet olursa yarın uğrarım tekrar.
iyi geceler dileyip gideyim ben.
sağllıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL