Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa çiftçi
Mustafa çiftçi

Git

Yorum

Git

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

77

Okunma

Git

Sandım ki beni düzeltecek sen oldun,
Meğer düşlerimde yalnız ben kaldım.
Yine âşık olmuşum kendi katilime,
Esir olmak için gönlüm yol aradım.

Lanet olsun yazılmış bu kaderime,
Ahuzar doldu günlerim, gecelerime.
Farz mıydı bana sevilmemek daima,
Yoksa hak ettiğim şey mi ölmek böylece?

Çaresizim yine, eskisi gibiyim,
Sadece sorarım içimden kendime:
“Elif uğruna erimene değdi mi,
O seni sevdiğin için yanmadı mı hiç?”

Madem kıracaktın gönül bağlarımı,
Neden yıktın hayallerden dağlarımı?
Topla şimdi düşlerimi çantana, git,
Al götür kırıntılarımı, görmesin gözlerim seni.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Git Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Git şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Git şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL