Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Gültekin Avcı
Gültekin Avcı
VİP ÜYE

Gözlerinde Mum Damlaları (Nocturne No.6)

Yorum

Gözlerinde Mum Damlaları (Nocturne No.6)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

58

Okunma

Gözlerinde Mum Damlaları (Nocturne No.6)





Hayat ağacının dallarında yeşil gölgeler asılı
Bir Gürcü dilberinin afitâbî ışıltısı, güzeller hep kaygılı
Kaybolmuş bir cennetin ışıkları gözlerinde parıldadı
Gözlerinde mum damlaları gibi yaşlar ışıldadı



Neden âh u enîn edersin ey yeşil gecenin zarâfeti
Meğer hapisteymiş ömrünü vakfettiği sevgilisi, budur âfeti
Mahzun olma ey peri, zaman akar durmak bilmez
Ömür bile bitiyor, sevgiler hapislere gömülmez





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerinde mum damlaları (nocturne no.6) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerinde mum damlaları (nocturne no.6) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerinde Mum Damlaları (Nocturne No.6) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL