Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Ethem BABRAK
Ethem BABRAK

Namert Şairler Suspus

Yorum

Namert Şairler Suspus

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

89

Okunma

Namert Şairler Suspus

Gökyüzünün rengi hala karanlık
Namert şairler suspus
Öfke ayyaş, kuşlar suskun
Ve yazmak, durmadan bıkmadan, usanmadan

Sefiller hala taş devrinden kalma aşkların peşinde
Yetik umutlar, yalan gazeteler
Ve uzay boşluğunda yaşayan çocuklar
Sefaletin ayazına takıldı gönlüm
Düş dedin, düştüm
Öl dedin, öldüm
Ve kapı gıcırtısı yüreğin
Kapımda taş kesilmiş
Kalakaldım bir kıyametin ortasında
Kalabalık ve yalnızlık
İkisi de sen ben gibi
Bir arada ama uzakta
Ve gel dedin, geldim
Bit dedin, bittim
Çığlık mı dedin
Onu da ben ittim


06.01.2013
Ethem BABRAK

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Namert şairler suspus Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Namert şairler suspus şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Namert Şairler Suspus şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL