İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Gülhan Çeliktaş
Gülhan Çeliktaş

Tatlı sert

Yorum

Tatlı sert

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

68

Okunma

Tatlı sert

Tatlı sert

Misis Emma Peal,Mr Stead
gizli ajan ikilinin maceraları
pür dikkat izlerdik dakikaları

zerafet güzellik maharet
anlatmakla bitiremem ki
müziği kurgusu oyunculuğu
her şeyiyle şahaneydi...

Gülhan Çeliktaş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tatlı sert Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tatlı sert şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tatlı sert şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL