En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes

BEN BEN DEĞİLİM

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

43

Okunma

BEN BEN DEĞİLİM

BEN BEN DEĞİLİM



kimi kimsesi olmayan bir yalnızlığın,
sesi kesik, gözü bakar kör, köşesiydim,
öyle saatlerce, sesini yutmuş,
camın ardında, boşluğun boşluğuydum ,

bazen gelir, akılda ki tutsaklığıma,
ne zaman derim, ne zaman?
esaretin bedeli, ruhun özgürlüğü,
düşer, ay gibi, kör karanlık gibi,

güneşi beklerken, düş’ün ardında,
iç benliğimle alıp alıp veriyordum,
tüm kalbimle söylüyorum,
bir de inanıyordum,

unutulmuş bir nehir, akmaz mı?
suyunda nilüferler açmaz mı?
kısmet değilmiş deyip, balıklar uçmaz mı?
sorular sorulara, havada cevapsız kalır,

taki! evrene, güneşe, selam verene,
esen deli yel’e sırtımı dayayana,
koşturan kopuk kopuk harflere,
dimağda cevap , ben ben değilim ki!
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben ben değilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ben değilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BEN DEĞİLİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ