Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld

YUMAK

( 3 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

19

Okunma

YUMAK

YUMAK



sardım acıdan ömrü
yumak yumak çile
ördüm renk renk
kahıra maviden bir yelek
özlem turkuaz da bir kuş
hasret çiğ damlasında urba
geceden sabaha
katran karası
sodalı sularda
anne reçetesinde
yıkayıp yıkayıp astım
kiminin yüreği yok
kiminin ruhu
biraz benden
çokça senden

Sibel Karagöz

#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yumak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yumak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YUMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL