Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
VİP ÜYE

BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

Yorum

BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

113

Okunma

BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

Kırılmış bir gönül sazı ayar ile düzen almaz,
Gelir geçer kışı, yazı, bu dünya kimseye kalmaz.!

Ömür biter perde perde, toplanacağız mahşerde,
Âdem ile Havva nerde, bu dünya kimseye kalmaz.!

Kara toprağı, taşıyla, hiç bitmeyen savaşıyla,
Kurumayan gözyaşıyla, bu dünya kimseye kalmaz.!

Ömür beş yüz, bin olsa da kişi hazine bulsa da
Her şeyi satın alsa da bu dünya kimseye kalmaz.!

Gelen ömrü kadar yaşar, güler, ağlar, oynar, coşar,
Herkes kıyamete koşar, bu dünya kimseye kalmaz.!


Rizeli Halk Şairi Adem İmdat KESİCİ (ÂŞIK HOCA ADEMÎ)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu dünya kimseye kalmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu dünya kimseye kalmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL