Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
VİP ÜYE

ŞEYTANIN İŞİ BİTTİ

Yorum

ŞEYTANIN İŞİ BİTTİ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

145

Okunma

ŞEYTANIN İŞİ BİTTİ

Beyaz döndü karaya, herkes taptı paraya,
Fitne girdi araya, şeytanın işi bitti.!

Artık yalan dünyanın baharı, kişi bitti,
Gözümüz aydın olsun şeytanın işi bitti.!

Tutmadık sözümüzü, kaybettik özümüzü,
Kör ettik gözümüzü, şeytanın işi bitti.!

Dünya yitirdi bizi, yedi, bitirdi bizi,
Aldı götürdü bizi, şeytanın işi bitti.!

Kökten bozuldu maya, unutuldu ar, hayâ,
Nefis indi sahaya, şeytanın işi bitti.!

Tutacak dal kalmadı, petekte bal kalmadı,
Bakacak fal kalmadı, şeytanın işi bitti.!

Dünyanın gülü soldu, belki de vade doldu,
İNSANLAR ŞEYTAN OLDU, ŞEYTANIN İŞİ BİTTİ.!


Rizeli Halk Şairi Adem İmdat KESİCİ (ÂŞIK HOCA ADEMÎ)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şeytanın işi bitti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytanın işi bitti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEYTANIN İŞİ BİTTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL