Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
VİP ÜYE

ÇIKTIM DAĞLARA

Yorum

ÇIKTIM DAĞLARA

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

167

Okunma

ÇIKTIM DAĞLARA

Yüreğim yaralı, gözlerim yaşlı
Gönül penceremden baktım dağlara...
Yârin hasretinden dünyam telaşlı
Feryat etmek için çıktım dağlara...

Çileyi yaşadım hep adım adım
Kimseye derdimi anlatamadım
Uzak bir hayale gönül bağladım
Hasret ateşimi yaktım dağlara...

Çektiğim acılar canıma yetti
Çaresizlik vurdu, perişan etti
Yürekten sevdiğim bırakıp gitti
Sonunda içimi döktüm dağlara...

Rizeli Halk Şairi Adem İmdat KESİCİ (ÂŞIK HOCA ADEMÎ)

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çıktım dağlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çıktım dağlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇIKTIM DAĞLARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL