Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ADEM İMDAT KESİCİ
ADEM İMDAT KESİCİ
VİP ÜYE

DÖRT MEVSİMİ YAŞIYORUM

Yorum

DÖRT MEVSİMİ YAŞIYORUM

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

129

Okunma

DÖRT MEVSİMİ YAŞIYORUM

Divaneyim bu dünyada,
Dertlerimi taşıyorum...
Çile dolu hayatımda;
Dört mevsimi yaşıyorum...

Benim böyle halim nice,
Yazıyorum hece hece
Yüreğimde gündüz gece;
Dört mevsimi yaşıyorum...

Dertlerimle düştüm dara,
Anladım ki bahtım kara,
İçimde kapanmaz yara;
Dört mevsimi yaşıyorum...

Baharıma yağan karla,
Hazan düşen sonbaharla
Kışın gelen ahu zarla;
Dört mevsimi yaşıyorum...

Yıllar kaldı hayalimde,
Sitemli söz var dilimde,
Her gün başka bir iklimde;
Dört mevsimi yaşıyorum...


Rizeli Halk Şairi Adem İmdat KESİCİ (ÂŞIK HOCA ADEMÎ)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dört mevsimi yaşıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dört mevsimi yaşıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖRT MEVSİMİ YAŞIYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL